تبلیغات در گوگل ادموب یکی از بهترین روشهایی است که به توسعه دهندگان برنامههای تلفن همراه این امکان را میدهد تا به سادگی از این راه کسب درآمد کنند. این پلتفرم با بهرهگیری از عوامل مهمی نظیر میزان و اولویتهای تقاضای تبلیغ کنندگان جهانی، فرمتهای خلاقانه تبلیغاتی و فناوری پیشرفته کسب درآمد از اپلیکیشن، ارزش هر ایمپرشنی را به حداکثر ارتقاء میدهد.
نمایش تبلیغات در این پلتفرم این امکان را در اختیار سازندگان برنامهها قرار میدهد تا در عین تمرکز بر ایجاد و توسعه اپلیکیشنهای با کیفیت، به منبع پایداری برای کسب درآمد دسترسی داشته و کسبوکار خود را رونق بیشتری بخشند.
از طرف دیگر، صاحبان مشاغل نیز به طیف گستردهتر و گزیدهتری از مخاطبان دسترسی خواهند داشت. در عین حال، کاربران هم در ضمن استفاده از اپلیکیشن به طور رایگان، میتوانند محصولات و خدمات مورد نیاز خود را به سادگی پیدا کنند. بنابراین، بهرهبرداری از امکانات Google Admob برای همه گروههای تبلیغکنندگان، کاربران و توسعهدهندگان گوشیهای همراه مفید و لذتبخش خواهد بود.
گوگل ادموب چگونه کار میکند؟
روند کار در گوگل ادموب به این شکل است که تبلیغدهنده ابتدا تبلیغی طراحی میکند تا در اپلیکیشنها به مخاطبِ هدف او نمایش داده شود. گوگل تبلیغ مورد نظر را با معیارهایی که نمایشدهنده از قبل تعیین کرده است، مطابقت میدهد. در مرحلهٔ آخر گوگل تبلیغ را به کاربر در فضایی که نمایشدهنده مشخص کرده است، نشان میدهد.
به عبارتی، گوگل با تبلیغکنندگانی همکاری میکنند که برای نمایش تبلیغ مرتبط با ویژگیهای کاربران نمایشدهنده، هزینه میکنند. درصدی مشخص از مبلغی که تبلیغکننده پرداخت میکند به نمایشدهنده داده میشود تا بتواند از این طریق درآمد کسب کند.
گوگل ادموب در حقیقت واسطهای است که تبلیغکننده را به نمایشدهندهٔ مناسب متصل میکند. نمایشدهنده کافی است که فضایی مشخص برای تبلیغات در اپلیکیشن خود در نظر بگیرد و سایر کارها را به گوگل بسپارد. گوگل فضاها را در اختیار تبلیغکنندگان میگذارد و پول را به دست نمایشدهنده میرساند.
توسعهدهندگان اپلیکیشنها ابتدا باید حساب کاربری ادموب خود را ایجاد کنند. آنها سپس باید اطلاعات مختلفی مانند نوع اپلیکیشن، اندروید یا IOS، نام کاربری و جایگاههای نمایش به گوگل ارائه دهند. گوگل، کیت توسعهٔ نرمافزار (SDK) را پس از بررسی اطلاعات در اختیار آنها میگذارد تا بتوانند درآمدزایی از طریق ادموب را آغاز کنند.
این کیت به آنها اجازه میدهد تا اطلاعاتی دربارهٔ محل زندگی و نوع دستگاه کاربران اپلیکیشن جمعآوری کنند. داشتن چنین اطلاعاتی باعث میشود که محصول یا خدمتی به کاربر نشان داده شود که به آن نیاز یا دسترسی دارد. آیا تا بهحال با نمایش برخی از کسبوکارهای ایرانی در اپلیکیشنهای خارجی مواجه نشدهاید؟ این همان کاری است که گوگل ادموب انجام میدهد تا دو طرف ماجرا به هدفشان نزدیک شوند.
گوگل ادموب همچنین سعی میکند تا تقاضا برای جایگاههای نمایش را با کمک منابع مختلف مانند گوگل ادز افزایش دهد. هدف گوگل این است که بالاترین نرخ برای هر هزار بازدید به دست نمایشدهندگان برسد.
مزایای گوگل ادموب
این پلتفرم با در اختیار قرار دادن فرمتهای گوناگون و ایجاد فضای مناسب برای افزایش درآمد توسعهدهندگان به بالا بردن نرخ بازدید از مشاغل نیز کمک کرده و میزان تعامل و مشارکت کاربران با اپلیکیشن را بیشتر میکند.
بهرهگیری از امکانات و ابزارهای خودکار و پیشرفته گوگل ادموب در بهینهسازی مدیریت تبلیغات و جلوگیری از اتلاف وقت تاثیرگذار است. به علاوه، امکان فیلترینگ تبلیغات و انتخاب آگهیهای مرتبط با محتوای برنامه از بزرگترین مزایای این روش تیلیغاتی به حساب میآید. عمدهترین مزایای تبلیغات ادموب را به اختصار میتوان چنین برشمرد:
- امکان بهرهبرداری از درآمد حاصله به منظور ارائه آگهی در کلیه شبکههای تبلیغاتی Google
- ایجاد فضای رقابتی
- امکان کسب درآمد بالا
- امکان بهرهبرداری از شبکههای تبلیغاتی چندگانه
- بهینهسازی مدیریت و تنظیم
- امکان ارائه پیشنهادهای سازنده برای کسب بالاترین CPM در ازاء هر ایمپرشن
- ارائه فرمتهای تبلیغاتی خلاقانه
- بهبود تجربه کاربری
- بهبود نرخ رضایت کاربر
- امکان اتخاذ سیاستهای قوی تبلیغاتی
- کنترل ناشران
- دریافت بازخوردهای جامع و کمک به مدیریت انواع تبلیغات نمایش داده شده به منظور افزایش ایمنی برند
- ارائه بستری یکپارچه و هوشمند
- ارائه گزارشهای سودمند برای آشنایی هر چه بیشتر با نحوه تعامل کاربران و بهینهسازی چرخه حیات آنها
بدون دیدگاه